WS2812 WS2812B 5050 RGB 8/16/25/64 Led-uri de Lumină Built-In Full Color-Conduce Consiliul de Dezvoltare Benzi Driver de Placa de Arduino

2.02lei 2.83lei

8LEDs

100% de Brand nou și de înaltă calitate!!Circuitul de control și LED-ul partaja singura sursă de energie.

Circuitul de comandă și RGB cip sunt integrate într-un pachet de 5050 componente, formă un control complet din punctul de pixeli.

Built-in semnal remodelarea circuit, după val remodelarea la urmatorul driver, asigura val formă de denaturare nu se acumulează.

Built-in electric circuitul de resetare și puterea a pierdut circuitul de resetare.

Fiecare pixel din cele trei culori primare se poate realiza 256 luminozitatea display, finalizat 16777216 de culori pline de culoare de afișare, și frecvența de scanare nu mai puțin de 400Hz/s.

Cascadă port transmitere de semnal de linie.

Orice două puncte distanta de mai mult de 5m de transmisie de semnal, fără nici o creștere a circuitului.

Atunci când rata de reîmprospătare este 30fps, cascade număr de nu mai puțin than1024 puncte.

Trimite date la viteze de 800Kbps.

Culoarea luminii au fost extrem de consistent, cost-eficiente..Aplicații: Full-color module, Plin de culoare moale aprinde o lampă de striptease.LED-uri de iluminat decorative, de Interior/exterior cu LED video neregulate ecran.

Caietul de sarcini: Culoare: negru Dimensiune: 5.3 cm*1 cm 16LEDs imagine de Ansamblu:

Diametru exterior: 45 mm diametru interior 36 mm

Tensiune de alimentare: DC 4-7V

Interfata de comunicare: un singur fir de comunicare

Trimite date la viteze de 800Kbps

Culoarea luminii a fost extrem de consistent

Full-color module, Full-color moale aprinde o lampă de striptease

Descriere:

La 16Bit WS2812 5050 RGB LED-uri Built-in Full Color de Conducere Lumini Circulare Consiliul de Dezvoltare a rotund negru forma, 16 super-luminos LED-uri inteligente aranjate într-o 45mm diametru exterior circular PCB.

Aceste inel RGB lămpi care pot fi conectate prin intermediul pin de ieșire cascadă unul la altul pinul de intrare (DI-DO).În acest fel, folosind doar un singur chip va fi capabil de a controla cât mai multe lumini LED posibil, fiecare lampă cu LED-uri este integrat cu un cip driver în așa fel încât noastre cu LED-uri devine inteligent și adresabile.

Fiecare are o -18mA curent constant conduce, deci LED-ul de culoare va fi foarte uniform, chiar dacă tensiunea schimbarea este la fel, nu au nevoie de un rezistor extern rezistor de limitare a curentului pentru a face designul general al lampa RGB inel pentru a deveni subțire, după cum vedeți atât de simplu și ușor de utilizat.Cu 5V de alimentare a conduce lampa RGB inel.

Un singur fir de comunicare, pentru a maximiza reducerea de I/O port de presiune, și utilizarea RGB WS2812B cip driver, astfel încât periferice circuit necesită doar un singur condensator pot satisface nevoile de circuit, a oferi oamenilor bucurie de frumusețe, în plus, acest RGB inel, dar, de asemenea, printr-un simplu Dout port de intrare, iar cealaltă folosind același chip RGB lampa cascadă, fără a fi necesară având în vedere forma de limita.

Caracteristici :

Circuitul de control și LED-ul partaja singura sursă de energie.

Circuitul de comandă și RGB cip sunt integrate într-un pachet de 5050 componente, formă un control complet din punctul de pixeli.

Built-in semnal remodelarea circuit, după val remodelarea la urmatorul driver, asigura val formă de denaturare nu se acumulează.

Built-in electric circuitul de resetare și puterea a pierdut circuitul de resetare.

Fiecare pixel din cele trei culori primare se poate realiza 256 nivele de luminozitate, sau 16M culori, ecran full-color, și frecvența de scanare nu mai puțin de 400Hz/s.

Cascadă portul de transmisie de semnal printr-o singură linie.

Orice două puncte distanță de mai mult de 5m de transmisie de semnal, fără nici o creștere a circuitului.

Atunci când rata de reîmprospătare este 30fps, cascade număr nu este mai mult de 1024 de puncte.

Trimite date la viteze de 800Kbps.

Culoarea luminii a fost extrem de consistent

Full-color module, Full-color moale aprinde o lampă de striptease.

LED-uri de iluminat decorative, de Interior/exterior cu LED video neregulate ecran.

25LEDs

Descriere

WS2812 familia este un sistem inteligent de control sursă de lumină LED, care circuitul de comandă și RGB cip sunt integrate într-un pachet de 5050 componente.Acesta interne includ digitale inteligente a datelor de pe portul de blocare și de semnal remodelarea amplificare unitate de circuit.eficient asigurarea punctul de pixeli de culoare de lumină înălțime consistent.Protocolul de transfer de date de a folosi un singur NZR modul de comunicare.După pixel power - on reset, DIN portul primi date de la operator, la primul pixel colecta inițială 24bit date apoi trimis la interne dispozitivul de blocare a datelor, alte date care remodelarea de semnal intern remodelarea circuitul de amplificare a trimis la următoarea cascadă pixel prin port.După transmisie pentru fiecare pixel, semnalul pentru a reduce 24bit.Pixel adopte auto remodelarea transmite tehnologie, ceea ce face pixel cascadă numărul nu este limitat de transmisie a semnalului, depinde numai de viteza de transmisie a semnalului.


  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Numărul De Model: 5050 RGB
  • Certificare: Nici unul
  • Nume De Brand: Aideepen
  • Output Type: 5050 RGB
  • Tip: WS2812 WS2812B
  • Stil: WS2812 WS2812B
  • Origine: NC(de Origine)
  • dimensiune: WS2812 WS2812B

Etichete: large led 24v, ws2812b arduino, ws2812b controler esp, ws2812b usb driver, ws2812 arduino, benzi cu led-uri ws2812b, ws2812b arduino proiecte, led ws2812b, led-uri f 24v, ws2812b led driver.

Ați putea dori, de asemenea