10buc/Lot Spate Original din Plastic Capac Baterie Pentru Nokia C2-01 Baterie Ușa din Spate Caz Acoperire Locuințe Cu Logo-ul

89.94lei 95.67lei

10buc/Lot Spate Original din Plastic Capac Baterie Pentru Nokia C2-01 Baterie Ușa din Spate Caz Acoperire Locuințe Cu Logo Descriere:

Tip produs: Baterie Capac Spate

Potrivit model: Nokia C2-01

Pachet: 10PCSX Baterie Capac Spate Magazinul Nostru Real Foto: Despre Transport

Timpul de livrare este de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare.poate mai mult timp pentru a ajunge unele țări.de exemplu: Brazilia.America De Sud.Africa de țări.

1. expediate în termen de 5 zile și să ofere numărul piesei.

2. În funcție de țara dumneavoastră, 15-45 zile.mai mult de 60 de zile nu a primit, va vom returna banii la tine mai întâi.

3. vă rugăm să ne contactați în avans, vom rezolva problema.

dacă vrei să știi detaliile de costurile de transport, puteți să ne contactați în orice moment.

Despre Garanție

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po.

3. Va vom returna Rambursare COMPLETĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Fotovision.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Despre Feedback-Ul

1.Fiecare feedback-ul este de încredere, sprijin.Dragoste mare.

2. dacă satisfyed cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un feedback pozitiv.

3. dacă nu sunteți satisfyed cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ

4. ne va primi înapoi la tine în termen de 24 de ore pe zi de lucru, munca cu tine până când sunteți mulțumit.


  • Compatibil Marca: Nokia
  • Transport: Livrare Gratuita
  • Culoare: Negru/Auriu
  • Numărul De Model: Pentru Nokia C2-01
  • Potrivit pentru modelul: Pentru Nokia C2-01
  • Calitate: A+++
  • Design: BAR
  • Nume De Brand: Emmaone
  • Material: Plastic
  • Funtion: Plastic capac Baterie+Logo

Etichete: nokia 6 boxe, coque samsung xcover, caz pentru nokia 106, capac caz nokia 230, nokia difuzor, walbro wt, nokia c2, Nokia 225, buzzer nokia, nokia tft.

Ați putea dori, de asemenea