De Blocare Rezistent La Apa Anti Murdare Se Ingroase Bazinul Perna Se Amestecă Solului Floare Teren Mat Grădinărit Pad Reutilizabile Transplantare Oală Pliabil

16.37lei 17.97lei

Caietul de sarcini:

1. De Brand nou și de înaltă calitate!

2. Design de blocare, patru colțuri pentru a preveni apă și sol de la scurgerea.Fiecare dintre cele patru colțuri are două cupru catarame.Atunci când este utilizat, apă și sol nu sunt ușor să se extindă și a evita murdărirea podea.

3. Fabricat de înaltă calitate oxford și material pvc, ecologic, non-toxic și fără miros, textură ușoară, poate fi utilizat în mod repetat.

4. Ușor de curățat, pliabil, ușor de transportat și de depozitare, convenabil și reutilizabile.Este rezistent la apă și umezeală.

5. Zona de aplicare: gradinarit, schimba oala pe sol, tăiați plantele, ține balcon, curat.

6. Potrivit pentru toate tipurile de sol, nu se va scurge, pot fi transplantate în fiecare moment, nu influențează de vreme.

7. Când ai pus oalele pe ea pentru înlocuirea solului, fertilizare și tăierea ramurilor.Atunci când se lucrează în grădină, pad-ul este sub genunchi și nu va umed sau pata hainele.

Caietul de sarcini:

Tip de element: Amestecarea teren mat

Material: oxford + pvc

Culoare: albastru,negru,roz

Tip: Cupru Catarama

Dimensiune: 50*50cm 75*75 cm 100*100cm

Pachetul Include:

1* Amestecarea teren mat


  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Zeegle-XM
  • Finisare: Nu Filmate
  • Material: Oxford

Etichete: rick și morty imprimare tricou, Grădină Mat, hawaii suvenir, gbc lil peep, covor de iarbă, covor artificial de iarbă, covor grădină, gradina second hand, 69 tricou, saltea de nucă de cocos.

Ați putea dori, de asemenea