GERMA 433Mhz Telecomanda Poarta Garaj Door Opener Transmițător fără Fir Control de la Distanță Duplicator Clona Clonarea Codul de Cheie de Masina

12.40lei 21.05lei

GERMA 433Mhz Telecomanda Poarta Garaj Door Opener Transmițător fără Fir Control de la Distanță Duplicator Clona Clonarea Codul de Cheie de Masina

Descriere:

Clonarea chip tipuri:

2260 (toți producătorii), 2262 (toți producătorii), PT2264 (toți producătorii), 5326 (toți producătorii),

527 (toți producătorii), 1527 (toți producătorii), 2240 (toți producătorii)

HT6026, HT6012, HT6014, HT600, HT680, HT6010, HT6207, HT640, HT6P12E, HT6P20D, 12L-4SC

PT2292, 12L4SC, SC5262, PLC168, NF9420116, UM3750AM, SMC918, SMC908, 1416, 5211

HCS101, HCS200, HCS201, HCS300, HCS301 (partea a din cod)

Diferite producatorii de cipuri au diferite prefixe chip model, atâta timp cât digital parte a cip poate fi de același model.

Notă:

Noi, de obicei, nu se recomanda copierea unui cod de rulare chip, pentru că există multe incertitudini atunci când copierea unui cod de rulare chip.Când copierea unui cod de rulare cip de control de la distanță, nu este posibil să se determine dacă telecomanda originala cu cip este un cip de criptare.Prin urmare, nu recomandăm copierea de rulare de cod de la distanță de control.

Utilizați pașii de mai jos:

1. Cod clar: două degete, în același timp, mențineți apăsată tasta și tasta B; LED-ul clipește rapid de 3 ori în 2 secunde; unul dintre degetele (de altă parte nu pot să merg), și de a folosi apoi pierde degetul să faceți clic rapid de trei ori în libertate butonul până când LED-ul luminează intermitent rapid; cele două degete poate elibera, apoi apăsați orice tastă de control de la distanță; când LED-uri lumina se stinge, înseamnă clar codul de succes(patru chei de gol); dacă după ce apăsați orice buton de pe telecomanda, lumina este încă aprinsă, indică faptul că codul original nu a fost eliminate cu succes.Ai nevoie de a re-clar, și numai compensare cu succes codul clonarea poate fi de succes.În mod clar și clona de cod.

2. Copie: mâna stângă a lua telecomanda originala, mâna dreaptă a lua noastră clonat de control de la distanță și să păstreze două de control de la distanță cât mai aproape posibil; apăsați mai întâi tastele de două telecomenzi în același timp; în aproximativ 2 secunde, LED-ul va clipi rapid de 2 ori; după o secundă, indicatorul luminos clipește și lasă-ți degetele, și apoi apăsați tasta după studiu de succes, lumina continuă, ceea ce înseamnă că prima cheie cod de pe telecomanda originala a fost copiat de la alt control de la distanță; aceeași metodă poate fi utilizată la rândul său pe cea de-a doua cheie, cea de-a treia cheie...în Cazul în care copia este de succes, funcția de control la distanță este aceeași ca original potrivire de control de la distanță.

3. Restaurare: atunci Când accidental șterge copia de control de la distanță de cod, puteți apăsa simultan copia de control de la distanță de partea de jos două chei, lumini cu LED-uri va clipi repede, să mergem după apăsarea oricărei taste, lungă de lumină, acest lucru Indică faptul că codul de control de la distanță este restabilită.Înainte de a utiliza copia de control de la distanță, asigurați-vă că pentru a elimina codul existent de control de la distanță.

4. Cum să se ocupe cu situația în care unele dintre tastele de control, restul nu pot controla?Puteți utiliza clar și de a restabili funcționarea, operațiunea specifică este după cum urmează:

(1) primul cod clar;

(2) după compensare cod, copia nereușită cheie din nou, și nu este nevoie pentru a copia butoanele de odihnă;

(3) și apoi șterge codul din nou;

(4) restabilirea cod; în acest moment, cheile originale care nu au fost copiat cu succes sunt acum reglementate de noile coduri, și cheile originale care au fost copiat cu succes sunt acum păstrate.Dacă nu există nici o copie după cea de-a doua copie a cheilor, repetați pașii de mai sus din nou și din nou, până când toate cheile sunt copiat cu succes.

Măsuri de precauție:

1. Selectați controlul de la distanță al condiție: telecomanda originala funcție este normal, control de la distanță chip este la fel sau compatibil, control de la distanță frecvența de operare la fel.

2. Control de la distanță pot doar copia codul fix, afla codul chip și o parte din single-chip de control de la distanță (poate copia modelul cip vedea copyable tipul de chip).

3. Două-mod control de la distanță, rolling code control de la distanță, cu un singur cip de criptare program de control de la distanță nu pot fi copiate.Cum ar fi HCS200, HCS201, HCS300, HCS301 și așa mai departe.

4. Înainte de a copia de control de la distanță, asigurați-vă că codul existent pe control de la distanță a fost eliberat și verificați ca codul este eliminate cu succes.În caz contrar, acesta nu poate fi copiat.


  • Comunicare Wireless: RF
  • Pachet: No
  • Certificare: CE, ROHS
  • Frecvența: 433 MHz
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sprijin APP: No
  • Utilizarea: Universal
  • Canal: 4
  • Nume De Brand: GERMA

Etichete: 433 rf, comutator wireless, usa de garaj controler de la distanță, de testare de la distanță, putere timer, universal clona de la distanță, 433 MHz, 433mhz copie, rulare cod telecomanda universala 433, poarta de control.

Miss Dedra
2021-06-06
5/5
Great quality product, all as the description

Ați putea dori, de asemenea