Sculptate Ceramice ceașcă de ceai Jingdezhen China porțelan capital de Jad Lut Sculptura Lume Dragon Universal Master Cup

64.63lei 92.34lei

Ceramica ceașcă de ceai Jingdezhen China porțelan capital de Jad Lut Sculptura Lume Dragon Universal Master Cup

Acorde o atenție la extended design estetic de Jingdezhen ceramică tradițională, și combină elemente tradiționale cu estetica modernă.Lansat acest sculptate master cup.Se adoptă Jingdezhen unic de înaltă calitate de jad lut și combină tradiționale tehnici de sculptură.Textura este cald, vizual este de trei-dimensional, aspectul este elegant, și este rafinat și versatil.

Nume: Jingdezhen Jad Lut, Sculptate Master Cup

Meșteșug: Tradiționale, sculptură.

Material: Selectate de jad noroi, de înaltă alb glazura

Ardere: Gaze de ardere în cuptor.

Caietul de sarcini: diametru 7 cm, inaltime 5 cm

Locul de Origine: Jingdezhen

Notă: vă Rugăm să înțelegeți că, datorită influenței luminii, pot exista mici aberațiilor cromatice în fotografie de produs.

Politica De Transport Maritim

Vom folosi Fotovision.ro Standard de Transport maritim de transport, China Post Air Mail și ePacket întreaga lume,Ne va livra elementul în termen de 3 zile lucrătoare prin Poșta odată ce plata este eliminat.De obicei, mai mult de 90% pachetul trimite în America de Nord, Europa, Oceania și să ia de 2-3 săptămâni.Doar câteva dura mai puțin de 2 săptămâni sau mai mult de 3 săptămâni,o Altă țară poate avea nevoie de puțin timp.

Toate numărul de urmărire este disponibil.

Dacă preferați EMS shipping, se ajunge în 5 până la 7 zile lucrătoare.Dar poștale este mai mare.

Politica De Plata

Puteți vedea de plată stil atunci când vă cumpărați bunuri.

Retrun Politica

O Rambursare sau un Serviciu de Schimb este disponibil, Dacă nu sunteți mulțumit.Cu toate acestea, Clienții sunt responsabili pentru taxele poștale pentru a-l returna.

Feedback-ul

Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul

Vrem să fie 100% mulțumindu-se cu comanda dumneavoastră.Atunci când primiți comanda dumneavoastră, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsa feedback-ul pozitiv.

Sfaturi

Din diferite motive, poate temporar, nu on-line, ne puteti da un mesaj, sau mail, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.Sper să ai o zi bună și cumpărături fericit!


  • Nume De Brand: abdo
  • Tip: Cesti de ceai
  • Tehnica: Gravura
  • Caietul de sarcini: Diametru 7 cm, height 5 cm
  • ambarcațiuni: Traditional carving
  • Origine: NC(de Origine), Jingdezhen, China
  • De ardere: Gas Kiln Firing
  • Material: Selected jade mud, high white glaze

Etichete: jade portelan, jingdezhen ceramică capac ceașcă de ceai, jade set de ceai, harta lumii, cupa dragon balls, jingdezhen porțelan, pandantiv din jad, jingdezhen ceainic, cat ghiveci, vaza ceramica alba.

Ați putea dori, de asemenea