Gulluoglu Kadaif Fistic, Tocat Phyllo Aluat (Tel Kadayıf) - 2 XL buc (500 gr-1.1 lb) (1 Pachet)

121.91lei

Puteti comanda azi și proaspăt coapte kadaif va fi pe masă în 1 zi lucrătoare în UE (Germania - Franța - țările de Jos etc.) și U. K. și în 2 zile lucrătoare în statele UNITE ale americii.Pentru a păstra prospețimea maximă toate produsele noastre sunt livrate într-o aspirat pachet.

Viziunea noastra este de a dezvolta noi delicatese unice și gusturile în toate produsele noastre,precum și procurarea de produse de patiserie tradiționale turcești, din 1871. Güllüoğlu foloseste ingrediente 100% naturale și dezvoltă confectii cu echipa de profesionisti de premiat masterchefs.Sistemului nostru de fabrica este în Istanbul, Turcia, cu cel mai tehnologic, echipamente avansate, și este sub supravegherea alimentară ingineri, care produce 9.000 kg de handmade baklava pe zi.

Fistic este un local de gust, care joacă un rol de lider în multe deserturi cu aroma unica.

Fisticul fisticul kadaif este selectat din clasa întâi culturi.Ulei natural, ou și făină conținute în desert sunt, de asemenea, utilizat ca cele mai bune produse ecologice.O bună selecție de ingrediente și atinge tradiționale baklava și kadaif stăpânirea oferi deserturi care nu te va satisface.

Kadaif este un aliment obținut prin amestecul de făină și apă în șuvițe subțiri de aluat.Cele mai Balcani, Turcia și țări din orientul Mijlociu consumate ca desert.Cuvântul kadayif este pluralul de la cuvântul arab "de catifea".

Tocata de grâu este, de obicei cumpărat într-o moale la jumătate fierte de consistenta.Elemente, cum ar fi alunele sau nucile sunt plasate între straturi și apoi prăjite în cuptor.Acesta este servit prin turnarea unui sirop de zahăr peste el.Un alt desert făcut din kadaif este kanafeh.


  • Certificare: FDA
  • Origine: TR(Origine)
  • Desert Instrumente De Tip: Gătit Torțe
  • Tip: Desert Instrumente
  • Nume De Brand: Baklavaci Gulluoglu

Etichete: CIP, sex vibrații vibrator pentru penis, fix, xl250, grs instrumente g8, bonsai copac de fructe, mitsubishi space star, nuci de caju, pofta, crema pentru a crește dimensiunea penisului.

Mr C O W B O Y
2021-07-03
5/5
very tasty,fast delivery

Ați putea dori, de asemenea