Fierbinte PCIE, PCI-E PCI Express Riser Card de Unu La Patru USB 3.0, Slot de Multiplicare Hub Adaptor Pentru Minerit Bitcoin BTC Miner Dispozitive

68.55lei 97.91lei

Caracteristici:

1. Utilizarea de plug-in-design, nu prin extinderea liniei introduse direct în placa de bază de interfață, și pot fi fixate pe șasiu, stabilitate și fiabilitate mult îmbunătățit.

2. Adopta deget de aur plug-in design bord, acces direct la placa de baza slot PCI-E, funcționarea fiabilă și stabilă.

3. Acest produs utilizează interfață PCI-E pentru putere directă de aprovizionare, nici o sursă de alimentare externă este necesară.

4. Panoul principal de control utilizează interfață PCI-E directe alimentare, și nici o putere externă linie este necesar, astfel încât tabloul principal de alimentare este liber de ingerințe externe, iar stabilitatea este mai mare.

5. Reduce numărul de adaptor și transfer de linie, o linie direct la interfata, reduce în mod eficient interfață interferențe și sârmă pierdere, pentru a asigura fiabilitatea datelor, astfel încât pentru a îmbunătăți eficiența de lucru.

Descriere:

Rezolva în mod eficient placa de baza PCI-E interfata nu este suficient, o interfață poate fi prelungit de 4.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 120mm (suport lungime) * 65mm

Interfata: USB 3.0

Viteza de transmitere a datelor: 2500 (MB/s)

Sârmă de bază: bază de cupru

Tip: adaptor de card

Pachetul Inclus:

1 * PCIE 1X Card de Expansiune

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • Numărul De Model: PCIE 1X Card de Expansiune

Etichete: bitcoin suvenir, btc miner, bitcoin lampa, bluetooth, wifi, moneda bitcoin, negru portofel bitcoin, esp32 sim800l, asic miner, gpu conector de alimentare, usb 20 bitcoin.

Ați putea dori, de asemenea