De înaltă tensiune SCR guvernatorul electronice regulator de tensiune termostat 2000W, 4000W, 220V

8.35lei

1. Modulul adoptă controlate redresoare cu siliciu importate, cu o tensiune de până la 1200V 2. Regulatorul de tensiune este un circuit de absorbție de vârf tensiune de undă pentru a proteja în mod eficient SCR de mare putere pentru o viață mai lungă de 3. Regulatorul de tensiune se poate regla de ieșire de joasă tensiune prin potențiometru de rotație mai multe precise 4. Dioda declanșa originale importate St 5. CBB condensator de înaltă calitate, suporta tensiunea de 630V 6. Toate potențiometre sunt echipate cu nuci și poate fi folosit fără nici o componenta 7. Modulul dimensiune: 60mm * 48mm * 28mm Tensiune de intrare: 220V AC tensiune de Regulament: 50v-200v putere maxima: 2000W maxim de curent: 25A Notă: modulul este conectat cu o tensiune de curent ALTERNATIV de 220V, astfel încât să acorde o atenție la siguranța în timpul start-up de aplicarea produsului, Conectați produs în serie în circuit, lampa de birou sau aparate electrice, (am.e.Deconectați orice linie in vivo sau linia de zero de lampă de birou și aparate electrice, și a conecta cele două linii de "produs") pentru a activa bara potențiometru rotativ, poate juca rolul de ajustare de lumină și umbră, viteza regulament, regulamentul de tensiune și de temperatură regulament.Este foarte convenabil de a folosi.Produsul se aplică La: Utilizarea noilor Tiristor bidirecțional, de mare putere, curentul poate ajunge la 25 La care rezolvă problema de supracurent cauzate de cablu electric, cuptor, rezistența în condiții de răcire, puteți ajusta cu ușurință tensiunea de ieșire a energiei electrice, acesta poate fi ajustat în mod arbitrar între 50-220 volți, Pot fi utilizate de către public aparate, cum ar fi: regulamentul de căldură de cuptor electric și de încălzire a apei, reglarea intensității luminoase lumina lămpilor, regulamentul de viteza motorului este mică, temperatura de control electric de lipit, etc, pentru a obține efectul de lumină de control, de control al temperaturii și tensiunii.Puterea disponibilă este mai mică decât echipamente electrice de o scară largă de 2000 w, care poate fi folosit din cauza sale de mare putere, astfel încât aparatele electrice, în general, sau fabrica de mici pot fi utilizate suficient. (Curentul de sarcina, inductiv sau capacitiv ar trebui să fie redusă.Regulatorul de tensiune este echipat cu un potențiometru SCR mare putere bidirecțională cu nuci, dar poate fi folosit cu orice componentă, care este foarte comod si practic ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Caietul de sarcini:

De Brand nou

Material: siliciu Semiconductor controlat

Dimensiune: aprox. 85*55*38mm

Tensiune de alimentare: 220V AC

Putere maxima: 4000 w (sarcină rezistivă conectat, utilizarea pe termen lung arată o putere mai mică)

Mai puțin de 10 amperi de curent, aceasta nu are nevoie de răcire suplimentară.

Mai mult de 10 amperi de curent, aveți nevoie pentru a adăuga ventilatorului de răcire.

Regulamentul tensiune: AC 10-intrare

Caracteristică:

Controlează viteza unui motor de curent ALTERNATIV cu acest controler

Circuitul FR - 4 rezistent la temperaturi ridicate

Manopera amenzii și performanță stabilă.

Durabil în uz.

Folosit în cuptor electric, incalzitor de apa, lampi, motor mic, fier de călcat, etc

Potrivit pentru perie motor CA.

Cum să utilizați:

Placa de alimentare cu reglabil, conectați acest aparat cu lampa, aparate electrice, sau de circuit electric.

Apoi rotiți butonul pentru a întuneca, viteza, tensiune, temperatura de control.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Descriere: noul ansamblu de componente

4 terminale, 220V ieșire reglabilă 10-220V, asigurați-vă că pentru a lua sarcina de transfer

Utilizate în principal: Termostat, dimmer, regulator (conducta de cablu de încălzire, de încălzire, de încălzire plate, bar, încălzire Bec Baisi, ventilator, EAF, cuptor de lipit, lampa de masă), și așa mai departe.

El regulador es adecuado para 220V CA eléctrica, se puede utilizar para atenuación, regulador de voltaje, termostato, velocidad y otros amenzi.También puedo ajustar arbitrariamente el voltaje de salida entre 0-220V, y, se poate utilizar para 4000 vatios o menos aparatos eléctricos.

Parámetros eléctricos:

Voltaje: 220V AC

Potencia máxima: 4000W

Regulador de voltaje: ca 10-220V

Tamano: 91*59*34mm

Tiristor corriente: 20A (máx.)

Radiador: radiador de aluminio con superficie corrugada gruesa de 5

Resistencia: película metálica completa, resistencias de potencia de precisión


  • Certificare: Nici unul
  • Utilizare: SVC
  • Nume De Brand: WikX
  • Faza: O Singură Fază
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip Curent: AC

Etichete: xr lucifer.

Ați putea dori, de asemenea