Motocicleta de Evacuare Protector Capacul de Protecție Guard Anti-fierbinte Pentru KTM EXC SX XC XCF XCW XCFW 250 300 350 400 450 500 525 530

25.02lei 29.44lei

Caracteristici:

100% De Brand Nou, Niciodata Montat, De Înaltă Calitate

Mare pentru reducerea sub capota căldură pentru a proteja vital componente ale motorului.

Pentru a preveni arsurile cauzate de consumul excesiv de temperatura, pentru a Asigura o protecție eficientă

Profesionale De Instalare Recomandat

Caietul de sarcini :

Opțiune de culoare: Portocaliu/ Rosu/ Albastru/ Verde/ Galben/ Negru Ca Imagini (vă Rugăm să contactați cu noi, ce culoare ai nevoie)

Material:silicon rezistent la temperaturi ridicate

Montarea :

Universal Pentru Biciclete Murdărie Mai mult de 250cc.

Pachetul Include:

1* Scuturile Termice Ca Imagini

Instrucțiuni de Instalare NU este Inclus

nu Cumpara Daca Nu Confirma faptul Că Le Puteți Folosi, Doar Cere Pentru Desen Detaliat Pentru a Verifica Dacă Acestea Sunt de Asamblare.

veți primi același articol ca și imaginile.Poate Un Pic De Diferență De Peste Culoare Ca Lumina În Timpul Împușcat.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în preț articol, acest lucru înseamnă că compania de transport maritim va percepe aceste taxe pe tine, dacă doriți pentru a obține elemente

o timp de Transport maritim în Următoarea formă:

poate Haja Oarecare Întârziere Ca Compania De Transport maritim Sau Vamale, aș Vrea Să Ne Contactați Dacă Întârziere, Dar Nu Pentru a Deschide Disputs Ca Nu Este Eroarea Noastră

Când Selectați Trimis De Către Exprima, Uneori, Oamenii Nu Vor Posta E-Mail Pe Care Ați Selectat-O Pentru Că Nu Va Fi O Problemă Cu Vămuire, Și, Poate, Timpul De Livrare Nu Este Mai Rapid.

vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire.

revenirea articol trebuie să fie în starea inițială, trimite elementul înapoi la adresa ei vă spun.

prețul de achiziție va fi returnat, dar costul de transport nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în eroare, cumpărătorii trebuie să plătească costurile de returnare.

cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, pachetul pierdut pe compania de transport maritim, de slabă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului (necesită imagini clare de produse și pachete) .

ca bunul nostru cumpărător, vă doresc să ne dea feedback-ul pozitiv după ce a primit produsele noastre de înaltă calitate.întotdeauna am obține o reducere sau cadou pentru cea de-a doua-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv.

ne arată timpul de expediere către clienți, astfel încât să nu ne lăsați feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, care este cauzat de compania de transport maritim.

nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în termen de 12 de ore.nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință, încredere în noi și să ne trimiteți un e-mail direct, orice probleme pot fi rezolvate.


  • Numele Modelului: X201803301649
  • Motobike Face: SUZUKI, yamaha, Kawasaki
  • Element De Lungime: 18cm
  • Articol Greutate: 0.2kg
  • Lățime Produs: 14cm
  • Înălțime Element: 4cm
  • Tip De Element: 200000804, 200000804, 200000804, 200000804
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Material: Cauciuc

Etichete: xr cazul iphone planeta.

Ați putea dori, de asemenea