Transparent, rezistent la Șocuri de Caz pentru iPhone 12 Mini 11 Pro Max Clear Anti-Knock Coajă de Telefon TPU Moale Capacul din Spate pentru iPhone 12 Pro Max

4.72lei 8.73lei

76371

78761 FIERBINTE PIN Transparent, rezistent la Șocuri de Caz pentru iPhone 12 Mini 11 Pro Max Clear Anti-Knock Coajă de Telefon TPU Moale Capacul din Spate pentru iPhone 12 Pro Max

Descriere:

Acest caz de telefon este potrivit pentru iPhone, și sunt concepute cu mai multe tipuri pentru alegerea, suficient pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite, puteți comanda în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Realizate din materiale TPU, acest telefon capacul este durabile și eco-friendly, care pot fi utilizate pentru o perioadă lungă de timp, fără a fi rupte.

Cele patru unghiuri ale telefonului caz sunt îngroșate, iar grosimea este de 1,5 mm, care poate proteja telefonul dvs. în mod eficient, prelungirea timpului de serviciu de pe telefonul tău.

Acest telefon protector este 0.8 mm mai mare decât ecranul telefonului, protejand telefonul de a fi deteriorat prin cădere, și plin de acoperire camera ar putea proteja aparatul de fotografiat cu ușurință.

Acest caz clar de telefon este texturat, iar partea din spate protector este un bun accesoriu pentru telefonul dvs., de asemenea, puteți scoate capacul cu ușurință atunci când doriți să schimbați unul nou, nu este ușor să te scarpini în telefon.

Caietul de sarcini:

Material: TPU.

Culoare: transparent.

Dimensiune: 15*7.5*1cm.

Tip: înapoi.

Stil: simplu.

Compatibilitate:

Pentru iPhone SE 2020.

Pentru iPhone 11.

Pentru iPhone 11 Pro.

Pentru iPhone 11 Pro Max.

Pentru iPhone 12.

Pentru iPhone 12 Pro.

Pentru iPhone 12 Pro Max.

Pachetul inclus:

1x capac de telefon.


  • Compatibil Marca: APPLE
  • Design: Simplu
  • Tip: Pe jumătate înfășurat Caz
  • Caracteristici: 1
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: caz iphon xs, 7 cazul iphon, cover huawei p10, caz iphon xr, popsocket, asic, marvel, caz rezistent la socuri, xr, caz din piele.

Ați putea dori, de asemenea