COZING LLLT 650nm Și 808nm Rece Laser Terapie Fizică la Îndemână B Vindeca Dispozitiv de Dureri de Spate/Dureri de Gat/Umar Ameliorarea Durerii

1 138.04lei 1 387.85lei

COZING LLLT 650nm Și 808nm Rece Laser Terapie Fizică la Îndemână B Vindeca Dispozitiv de Dureri de Spate/Dureri de Gat/Umar Ameliorarea Durerii Ce COZING-T03A Aplicație?Genunchi, Picioare, Glezna, Umar, Spate, Cot, Mână, Articulare și Musculare...etc Artrita Cot de Tenis Coccisul Inflamație Atletism Sistem Leziuni Leziuni ale Țesuturilor Moi, Leziuni Sportive & Entorsa Rana & Ulcer Acupunctura Diminua Inflamatia Cum Nivelul Scăzut cu Laser de lucru pentru Ameliorarea Durerii?

Laser diminueaza sensibilitatea nervoasa prin scăderea bradikinina; o durere provoca chimice.Normalizeaza ion canale [celulare paznici] și eliberează endorfine [natural al corpului durere de eliberare] și enkephalins [legate de endorfine] care produce un efect analgezic.Ea are, de asemenea, o durere-efect de blocare pe anumite fibre nervoase.

Odată ce lumina a energiei trece prin straturile de piele și ajunge la zona țintă, acesta este absorbit și interacționează cu lumina elementelor sensibile în celulă.Acest proces poate fi comparat cu fotosinteza în plante - soarelui este absorbit de plante, care este apoi convertită în energie utilizabilă, astfel încât planta poate creste.

Atunci când celulele să absoarbă această energie de lumină, inițiază o serie de evenimente în celula care este teoretizat în cele din urmă duce la normalizarea deteriorat sau răniți țesut, o reducere în durere, inflamație, edem și o reducere generală în timpul de vindecare prin creșterea metabolismul intracelular.Cum Nivelul Scăzut cu Laser de lucru pentru Anti-inflamatorii/Vindecarea Ranilor?

1. Laser crește ATP[Adenozin Trifosfat], care este stocat energie.Această energie a crescut accelerează procesele de reparare a celulei.

2. Cu Laser, de asemenea, determină o lărgire a arterelor și venelor în jurul leziunii care ajuta pentru a elimina deteriorate, resturi celulare și creșterea substanțe nutritive și oxigen.De celule albe din sânge activitate este îmbunătățită, ceea ce duce la o mai rapidă a procesului de reparare.

3. De asemenea, unele molecule care crește inflamație sunt reduse, și benefic antioxidanti, cum ar fi superoxid dismutaza sunt crescute.

4. Laser accelerat de Reparare a Țesuturilor și Creștere Celulară: "Fotoni de lumină de la lasere pătrunde adânc în țesuturi și de a accelera celulare reproducere și de creștere.Ca urmare a expunerii la lumina laser, celulele de tendoanele, ligamentele, nervii si muschii sunt reparate mai repede."

5. Îmbunătățirea Activității Vasculare: "lumina Laser crește formarea de noi capilare în țesutul deteriorat, ceea ce accelerează procesul de vindecare, și se închide rănile repede."

Low Level Laser pentru Vindecarea Ranilor:

"Lumina Laser stimuleaza construirea de blocuri de colagen, ceea ce este important în vindecarea ranilor tesuturilor deteriorate.Colagenul este o proteină esențială necesară pentru a înlocui vechiul țesut sau pentru a repara leziuni.Ca urmare, laser este eficient pe răni deschise și arsuri."

Celule Stem Activarea: "Laser crește numărul de celule stem, care îmbunătățește vindecarea."

Laser Cu Puncte De Acupunctura:

"Laser este deosebit de eficient la stingerea dureros puncte de declanșare.Este, de asemenea, o modalitate eficientă de stimulare a punctelor de acupunctura fără disconfort asociate cu ace."

Reduce Formarea de Țesut Fibros: "terapia cu Laser reduce formarea de tesut cicatricial următoarele leziuni tisulare de mișcare repetitive leziuni, tăieturi, zgârieturi, arsuri sau interventii chirurgicale."

Compara cu alții, COZING-T03A avantaje :

1. Interiorul este litiu baterie de 2600mAh, acesta poate fi reîncărcabilă .

2. 808nm și 650nm combina

3. Modul de lucru : Puls continuu și poate fi de selecție

4. Timpul de tratament poate fi ajustat

5. Puterea de intensitate pot fi ajustate, de asemenea,.

6. 15buc fascicul laser într-un singur dispozitiv

Pachetul Include:

1x ameliorarea Durerii de nivel scăzut rece dispozitiv cu laser

1 x adaptor de Alimentare

1x Fermoar transporta caz

1x Manual

1 x card de Garanție

1x ochelari cu caz

Lungime de undă:

Acest dispozitiv are o combinație perfectă de 12x 650nm lasere și 3x 808nm laser

(*De 808nm lasere sunt mai puternice, dar invizibile pentru ochiul uman)

Putere:

650nm-5mW fiecare

808nm-150 mw fiecare

Total=510mW

3 Niveluri de Intensitate:

Nivelul 1 de putere este 170mW

Nivelul 2 este 340mW

Nivelul 3 de putere este 510mw

Baterie: Reîncărcabilă litiu baterie cu capacitate 5200mA

Material lentile: sticla

Caz Material: ABS

PS: Dragă prietene,culoarea de ochelari de protecție(Cadou) este dat la întâmplare.Dacă aveți nevoi specifice, vă rugăm să lăsați un mesaj(e) atunci când plasarea comenzii(s).Multumesc!!!


 • Numărul De Diode Laser: 13
 • Laser Lungime De Undă: 808nm+ 650nm
 • Articol: Terapia cu Laser rece Echipamente
 • Origine: NC(de Origine)
 • Metoda de utilizare: De două ori pe zi, 20 de minute de fiecare dată
 • Aplicația 5: Tot Corpul Uman
 • Funcția: Corpul durerii
 • Tensiune De Operare: 100V - 240V
 • Aplicația 4: LLLT cu Laser Rece Medicale Mașină
 • Aplicație 1: ameliorarea durerii
 • Aplicația 2: terapia cu laser
 • Numele Produsului: Sigur Undă De Șoc Cu Laser Mașină
 • Nume De Brand: COZING
 • Cerere: Corpul
 • Aplicația 3: Remediu

Etichete: spot laser, masaj sciatica, laser cicatrice, laser rosu, terapia cu lumina laser, cu laser rece, b vindeca cu laser, Laser verde 500mw, terapia cu laser rece, laser terapie fizică.

Ross Angus
2021-02-25
5/5
thanks for the items , it's very good , I'll test it today

Ați putea dori, de asemenea