1buc Multifuncțional de Pescuit Cleste din Aliaj de Aluminiu de Pescuit Clește de Retenție Coarda Cârlig de Demontare Linie de Tăiere Prindere Cleste Instrumente

55.77lei 87.15lei

Puncte:

1,Mâner Ergonomic: gol non-alunecare mâner ergonomic echipat cu degetul caneluri, care poate oferi un control excelent și confort și să mențină contact ferm cu mâinile.De înaltă calitate de primăvară mâner liber pentru a deschide și ușor de utilizat cu o singură mână.Dota cu un șnur pentru a preveni orice pierdere accidentală și șnur, de asemenea, face mai ușor pentru a ajunge la.

2,Domeniul De Utilizare: Exterior unelte de pescuit, fir de tundere, sârmă de tragere, deschide-dublu loop, sinker plumb, etc.

3,de Înaltă Calitate Material: produsul este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu, oțel cu wolfram, 303 oțel inoxidabil, 410 din oțel inoxidabil, 420 din otel inoxidabil, etc., caracteristică cu duritate, rezistență la uzură și rezistență la coroziune.

4,Potrivit Dimensiune: Aproximativ 19,5×6.5 cm/7.68*2.56 de dimensiune globală, despre 73mm/2.87 în fălci, ușor de a deschide și închide, lumină în greutate, dar de bună calitate.

5,Ambalare Includ: produsul Nostru include un clește de pescuit, un clește capac cap, un anti-lipsă frânghie, și un portabil de nailon de stocare, care este potrivit pentru activități de pescuit și în condiții de siguranță pentru a transporta.

Caietul De Sarcini: Nume: Aliaj De Aluminiu Clește

Material: de înaltă calitate din aliaj de aluminiu combinat cu oțel de tungsten

Culoare: negru, rosu, albastru

Dimensiune: aproximativ 19,5×6.5 cm/7.68*2.56 în

Lista de ambalare:

1*Clește De Pescuit

1*Clește Capac Cap

1*Anti-Lipsă Coarda

1*Portabil Sac De Nailon

1*Manual de utilizare

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Culoare: Negru Rosu Albastru
  • Tip: Fishing Pliers
  • dimensiune: 195MM* 65MM
  • Material: Aliaj de aluminiu

Etichete: clește de pescuit de pescuit, pesca fishing gloves, dragoste pesca, cover pesca, pesca cutii de pescuit, pește suliță, rapala, pește plier, crap swinger, pește crap.

Ați putea dori, de asemenea