12Pcs Auto de Irigare prin Picurare Sistem de Udare Automat de Udare Spike pentru Plante cu Flori de Interior de uz Casnic Adapatorilor Sticla#35

18.73lei 24.97lei

12Pcs Plante de Apă Dozator Automat de Udare Reglabil de Irigare prin Picurare Dispozitiv

MKT_XYO Caracteristică:

Auto-udare sondele sunt o modalitate simplă și eficientă pentru plante de apă în timpul unei vacanțe.

Doar lăsați-le în apă timp de câteva minute pentru a pregăti sfat, apoi se introduce sonda în solul din ghiveci și locul capetele furtunului într-o piscină din apropiere.

Apa va curge încet prin con ceramic, udarea plantelor în mod automat, fără a stabili un cronometru, și fără a fi nevoie să vă faceți griji despre dispozitiv electronic de cotitură pe când pleci.

Acest Europeană de înaltă calitate, design, folosind Chineză plante de apă potabilă, fără putere, păstrează în mod automat sol de plantele sădite la umiditate optim de niveluri.Atunci când se utilizează vârf, pur și simplu umple con ceramic cu apă, acoperă-l și împingeți-l în sol.

Apoi puneți furtunul de alimentare în apropiere o chiuvetă.

Acum se va trage apa in oala ca fabrica are nevoie.Când apa din con de lut este inhalat în sol uscat, se va produce un vid pentru a inspira mai multa apa prin furtunul de alimentare.

Aceasta este alegerea perfecta pentru udarea orice planta de interior.Este perfect pentru cei care călătoresc și doresc să asigurați-vă că plantele lor sunt adăpate în mod corespunzător.Mare plantator va avea nevoie de două sau mai multe plante fântâni.

Caietul de sarcini :

Material: PVC Culoare: albastru, verde Singură dimensiune: 16X3cm

Lista de produse: 12PC de irigare prin Picurare.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic

Etichete: auto drip, sistem automat de udare, artifici de flori, automat de apa, ușor de irigare prin picurare, simplu sistem acvaponic, drip water, aspersoare automate timer, kit nvr, rx590.

Kingclips
2021-06-11
5/5
faster

Ați putea dori, de asemenea