Amuzant Lent Moale Copil De Decompresie Bile Pentru Copii Adult Eliberare De Stres Frământa Stoarce Jucărie Distractiv Inghetata Împinge Bubble Toys

5.19lei 10.34lei

Descriere:

Cele mai recente decompresie meserii: Acest impuls balon de jucărie este un mare senzoriale instrument, puteți apăsați-l din nou și din nou,de sus în sus.Reduce tensiunea și de a elibera de stres prin repetarea o singură acțiune.

Puteți avea distractiv oricând, oriunde: nu accesorii nu sunt ușor să-și piardă, de dimensiuni mici, durabile și de siguranță testată de silicon,

Vă puteți bucura de joc cu tine sau invita-ti prietenii la un rapid joc de creier, indiferent unde vă aflați, vă puteți bucura de joc.

Caracteristică:

1. Atunci când este apăsat, bula va face o ușoară pocnitură.Apoi întoarceți și să înceapă peste!Acesta poate fi reutilizat și curățate la nesfârșit.

2. Non-toxic, fără gust, și nu va provoca daune la oameni și animale de companie.

3. Regulile sunt foarte simple, să înțeleagă dintr-o privire, pornire rapidă, logică, raționamentul, capacitatea de planificare, prevenire de degenerare a creierului, și o foarte bună părinte-copil jucărie interactiv

4. Culori luminoase și sunete plăcute va satisface cu siguranta orice copil!

5. Cadoul ideal pentru prietena ta.

6. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un suport/placă de alimente anti-opărire pad.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Dimensiune: aproximativ 17.9*16.7*1.7 cm

Greutate: 85g

Culoare: Roz, Albastru

Forma: așa cum se arată

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Pachete:

1 X Împinge Balon De Jucărie


  • Tema: Sport
  • Certificare: Europa certificate (CE)
  • Numărul De Model: fidget
  • Origine: NC(de Origine)
  • Avertizare: Împinge
  • Varsta Recomanda: Maternitate, 0-6m, 7-12y, 7-12m, 4-6y, 13-24m, 12+y, 25-36m

Etichete: jucarie pentru copii, se frământa jucării pacj, anti stres, bubbl, minge antistres, pop, se frământa pop, bearr jucarii haioase, pop ot frământa jucărie, diavolul imprimare tricou.

Ați putea dori, de asemenea