Pentru TEC TEC TEC ULT-G GOLF Ceas cu GPS Incarcator USB Portabil și Ușor de Andocare Încărcător cu 39,37 in lungime Cablu de Sârmă

25.73lei 33.83lei

Pentru TEC TEC TEC ULT-G GOLF Ceas cu GPS Incarcator USB Portabil și Ușor de Andocare Încărcător cu 39,37 in lungime Cablu de Sârmă

*Caracteristici:

Compatibil cu TEC TEC TEC ULT-G GOLF Ceas cu GPS Incarcator USB.Vă rugăm să confirmați model de ceas înainte de cumpărare.

Durabil de Înaltă calitate din material plastic și sârmă de cupru asigură un curent stabil de transport, care asigură calitatea de responsabil.

Încărcare în condiții de siguranță, realizate de supra - tensiune și supra - curent de protecție, acestea vor proteja ceasul de a fi deteriorate în timpul încărcării.

Avantajul produsului: nici o deteriorare a ecranului, ceasul poate fi perceput direct.

Este ușor de transportat atunci când te duci afară, design compact și ușor este convenabil pentru călătorii și utilizatorii de afaceri.

*Pachetul Include: De

1×USB Dock de Încărcare Cablu(nu include ceasuri)

*Specificații:

Tip: Pentru TEC TEC TEC ULT-G GOLF Ceas cu GPS Incarcator USB Cablu-Lungime: Aprox 1 m/ 39,37 in Dimensiune:Pls Vedea Imaginile Greutate:68g /0.15 kg Material: Plastic

*notă:

Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.


  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Limba: engleză, Rusă
  • Tip: Încărcătoare

Etichete: garmin golf, lokmat ceas inteligent, canon rebel bord principal, PS, gps-ul rula watch, plosca whisky, garmin, bomboane ruj, ceas de golf, de mare putere tec.

Ați putea dori, de asemenea